Lézeres szőrtelenítő használata előtt mennyivel kell lebirotválni a szőrt?
Figyelt kérdés
A használati utasításban csak az van hogy le kell borotválni a szőrt de azt nem tudom hogy utána kell várni pár napot vagy egyből lehet használni.2015. ápr. 26. 21:53
1/6 anonim válasza:
Az emberi logika határtalan mértékeket tud ölteni.
Ha az van írva egy üdítős dobozra, hogy "A terméket fogyasztás előtt rázza fel!", akkor elgondolkozol azon, hogy a felrázás után mennyi idővel lehet fogyasztani?
Na jó, segítek: vélhetően azért van írva, hogy a lézeres szőrtelenítő használata előtt le kell borotválni a szőrt, mert ha használni akarod, akkor előtte borotválkozz meg.
2/6 anonim válasza:
Szőrnövekedés függő, de nekem azt mondták, hogy az 1-2 mm-s szőr az ideális hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
Azèrt nem kell bunkónak lenni első. A második válaszából is láthatod hogy ha az egy kèt mm az ideális akkor nem közvetlen előtte kell csinálni.
2015. ápr. 27. 07:56
4/6 anonim válasza:
Ha nincs meghatározva a 2 folyamat közt eltelt idő, akkor közvetlen előtte kell. Ha nem közvetlen előtte kell, akkor meg annál kell reklamálni, aki úgy fogalmazta meg a szöveget, hogy "használat előtt". Mert a használat előtt mindenképp az adott tevékenység végzése előtti időpontot jelöli. Nem napokkal/hetekkel előtte, hanem közvetlen előtte.
5/6 A kérdező kommentje:
Èrtem amit mondasz ès jogos is, de èn nem reklálni szeretnèk hanem hatèkonyan használni a szőrtelenítőt.
2015. ápr. 27. 11:39
6/6 anonim válasza:
Rögtön előtte kell leborotválni. Minél hosszabb a szőr, annál fájdalmasabb a kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!