Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor érdemes levágatni a...

Mikor érdemes levágatni a hosszú hajam rövidre?

Figyelt kérdés

Én most 24 éves vagyok és 1 éve van komoly kapcsolatom. Nemsokára eljegyzésünk lesz. Hallottam, hogy a nők közül idősebb korukban sokan levágatják előbb-utóbb a hosszú hajukat valami jó rövid, fiús fazonra. Valaki egy bizonyos kor felett, valaki szülés előtt vagy után és valaki már akkor, amikor komoly kapcsolata lesz. Nekem, ezzel kapcsolatban eddig mindenki mást mondott.

Pl. a barátnőm már akkor levágatta, amikor 2 éve komoly kapcsolatban élt a párjával. Az unokatesóm csak az esküvője után vágatta le. A nővérem pedig szülés előtt.

Én, nagyon szeretnék végre rövid hajat, de nem tudom, hogy mikor tudom a legjobban időzíteni a vágást. Szerintetek mikor lenne praktikus?

Esetleg valakinek véleménye/ötlete erről?

2015. ápr. 25. 14:52
1 2
 11/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
9-esnél a pont!
2020. jún. 13. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!