Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valóban ez lenne a fagyos...

Valóban ez lenne a fagyos barna árnyalat?

Figyelt kérdés
Rendszerint syoss világos barna festékkel festem az egyébként is világos barna hajam(sajátom elég fénytelen, matt, nem tetszett) ám nem találtam 3 üzletben sem ilyet, ezért vettem syoss fagyos barna hajfestéket és az eredmény megdöbbentő (nekem): a hajam extra sötét, nagyfénynél a hajszálaim pirosak, vörösek. Mennyit kell várni az újabb hajfestéssel? Már félek festeni, tavaly pl. vettem egy másik hajfestéket, mert nem volt a szokásos, akkor szőke lett a hajtöveknél....
2015. ápr. 25. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Drogériás festéknél sose lehet tudni... miért nem normális festéket használsz fodrászkellékesből? Olcsóbb, jobb...

Úgy tűnik a fagyos Syossban vörös pigmentek vannak... elég fura, de nyilván ezért vöröses és sötétebb mint kéne lennie.

Várd meg hogy kikopjon valamennyire, esetleg használj c-vitaminos pakolást, máskülönben amit ráfestesz az is vöröses lesz.

2015. ápr. 25. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösziii!

Magam sem tudom, miért, szerintem megszokásból. Mennyi idő alatt kopik normál esetben? Évente járok ugyan fodrászhoz de csak hajvéget vágatok, 10 éve festem a hajam, mivel 30 éves vagyok, őszes hajszálaim is vannak, ilyenkor az ember egyébként is szeretne fiatalabbnak kinézni, de ezzel a hajfestékkel egy erős 40-es nőnek nézek ki :(

És legközelebb fodrász kellékesben vásárolok... Ment a zöld! :)

2015. ápr. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!