Férfi szemöldökritkítás?
Mindenképpen menj kozmetikushoz vele. Sokkal profibban meg fogja csinálni, mintha magadnak csinálnád. A kozmetikusnak jobban van érzéke és gyakorlata, hogy hogyan kell formára igazítani. Nagyon valószínű, hogy nem lesz elég csak középen kiszedni, hanem egy picit vékonyítani, és formálni is kell, hogy igazán férfias legyen. :) Utána már esetleg magadnak is megpróbálhatod kiszedni a kinövő szálakat, de elsőre mindenképpen menj kozmetikushoz, ha nem akarod elcseszni. :)
Az soha nem gond ha egy fiú is szedi/szedeti a szemöldökét, hanem épp ellenkezőleg, hozzátartozik a jól ápoltsághoz. :) Gondolom jársz fodrászhoz is, meg borotválkozni is szoktál, szóval akkor a szemöldöködet is bátran kiszedetheted és formára igazíttathatod, ahogy a fodrász is a hajadat.
Amúgy a kozmetikus ha precíz, akkor vágni fog a hosszából is, hidd el sokkal jobban fogsz kinézni, és így nem fog látszani az a felfelé álló pár szál. :)
300-400Ft
Ha felvonod a szemöldököd, akkor mindig íves lesz. Ez a normális. Ha azt akarod, hogy ilyenkor egyenes egyen, akkor alapállapotban lesz "negatív ívje", tehát a két vége feljebb lenne, mint a közepe. Úgyhogy felejtsd el ezt a problémát, mert ez nem probléma.
Majd a kozmetikus megcsinálja neked szépen, megadja a formáját, hogy pasis legyen. :) Bízd rá magad!
oké, köszi szépen a segítséget:)
valamint "szőrösebb" srácok közé tartozok, 20 éves vagyok, és lábfejemen is van egy kis szőr, és azt nem tudom mivel szedjem le sztem undorító hogy ott is van és le akarom szedetni végleg vagy legalább úgy hogy ne nőljön oda vissza erősebben. mivel csináljam annak ilyen szőrtelenítő kréme azok véglegesek?
én is fiú vagyok és én is gyantzom a lábfejem xD
hiába mondják, hogy egy férfi nem baj ha szőrös stb én akkor sem érzem magam úgy jól :D:D:D:D
szerintem is undorító.
Oké h természetes a szőr 1 bizonyos szintig de nem vagyok csubakka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!