Kimerjem próbálni azt a hajfestéket, ami egyszerre világosít is?
Figyelt kérdés
Márciusban festettem utoljára a hajam, sötétbarnára.Május végén feket színezőt tettem rá.Messziről feketének tűnik a hajam most, de közelről látszik, hogy barna.Szeretnék 1-2 árnyalatot világosítani.Láttam, hogy van a pallettnek egy barna hajfestéke, ami direkt sötét hajra van kifejlesztve.Kimerjem próbálni?Segítsetek!2008. aug. 28. 12:08
1/3 anonim válasza:
én bármilyen festékkel próbáltam világosítani a hajamat, sose sikerült, csak olyan árnyalatok jöttek létre, amik messze voltak az eredeti hajszínemtől is, meg a dobozon feltüntetettől is... csak szőkítővel sikerült világosítanom. de azt meg nem ajánlom mert teljesen tönkreteszi a hajat. vagy várd meg míg lenő, vagy a színező kikopik, vagy fodrásznál próbáld meg.
2/3 anonim válasza:
A TERMÉSZETES hajszínt bármilyen hajfestékkel lehet világosítani, 3 árnyalatot is akár...Festett hajat festékkkel NEM...Csak szőkítővel.
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon sotet hajam van, vorosre soktam festeni de soha nem lesz olyan mint, ami a dobozon van.
Kiprobaltam a palette xxl bol az egyik voroset az nagyon kivilagositotta a hajam szinet, tetszett is nagyon de tonkre is tette a hajamat. Szoval szerintem nem erdemes a sotet hajat vilagosabb szinre festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!