Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú szőke (természetes9...

Hosszú szőke (természetes9 hajm van és szeretnék bele fekete melírt de attól tartok semmivel sem jön ki. adnátok valami jó választ?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:21
 1/4 anonim válasza:
szerintem ne fess bele feketét:) amugy ha befested akkor utána csak ugy lehet megint szőke ha leszivatod
2010. febr. 21. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
én a szőke hajamat festettem be feketére, 2008. dec 24-én. Aztán meguntam, március környékén elkezdtem fokozatosan világosítani, június végére ismét mézszőke hajam lett. Palette festék volt rajta, kopni sem kopott, és könnyen átfesthető volt. Persze ez mind hajtípus függvénye.
2010. febr. 21. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vok, 20Ł, ez lemaradt:D

ha megcsinálod, mutass majd lécci képet, mert én is gondolkodom a fekete melíron...ha nem jön be, akk az enyém vörös lesz:)

2010. febr. 21. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Árulnak kimosható, spirálos hajszínezőt, előbb próbáld ki, hogy hogy nézne ki, és ha tetszik, akkor már megcsináltathatod bátran.

Inkább szerintem az a baj a melírral, hogy amikor először csináltatod, akkor bnagyon szép, de aztán elkezd lenőni, és akkor még kell bele tenni, hogy ne látszon, viszont így egyre több csík lesz a hajadban, míg végül nem lesz más választásod, mint leszivatni és visszafestetni, de az soha nem lesz olyan szép, mint a természetes szőke.

2010. febr. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!