Hogyan ne aludjam el a hajam?
Sziasztok :)
Az esetem bonyolult. Nem szögegyenes, nem is hullámos hajam van de inkább mondanám egyenesnek. Este szoktam beszárítani,(akkor úgy néz ki mint egy oroszlánnak, de legalább egyenes)Másnapra lelapul és vállalható lenne, de visszajönnek bele természeténél fogva a "nem-hullám-hullámok" és sehogyse áll. Hátközépig érő hajam van.
Ti hogy szoktatok aludni, hogy ne bánja a hajatok ?
14/L
reggel szárítsd be, ne este és akkor nem tudod elaludni
nekem derékig érő hajam van és kicsit hullámos hajmosás után, de folyamatosan kiegyenesedik (gondolom mert hosszú és a súlya lehúzza)
szóval szerintem kb olyan, mint a tiéd
de én nem szoktam elaludni mióta hosszabb, pedig nem csinálok vele semmit
sőt, úgy fekszem le hogy még kicsit nedves, nem használok hajszárítót és még így se
ötletem sincs, te hogy tudod elaludni :D
na elolvastam még egyszer...
neked azt jelenti az elalszod a hajad, hogy kicsit hullámos lesz? csak mert általában nem erre mondják, de a leírásodból mintha neked ez lenne vele a probléma
ha igen, akkor próbáld ki hogy nem szárítod be és hagyod természetesen
hátha úgy normálisan lesz hullámos
:) Köszönöm
Hátközépig érő hajam van, de nem vagyok egy magas lány, szóval lehet, hogy ami nekem hátközép, az Neked váll alá ér.
Azért nem szeretek reggel hajat mosni, mert
1. Több időt vesz igénybe
2. Olyan kis oroszlánsörényem van utána, ami szerény véleményem szerint vállalhatatlan :D
Fond be estére lazán és akkor nem lesz összevissza, hanem szép lágyan hullámos lesz a vége.
Én is elfekszem az amúgy egyenes hajam, de engem mondjuk sose zavart hogy keletkezik benne néhány nem-hullám-hullám. Ez természetes, nem kell hogy szögegyenes legyen mindig.
Köszönöm :)
Problémás vagyok- eddig mindig így fontam be a hajam, mint amit az előző válaszoló írt. :D
De akkor megbékélek a "nem-hullám-hullámaimmal" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!