A remington vagy a ga. Ma a jobb fajta?
Figyelt kérdés
tapasztalatok, és nagyon kezelhetetlen vastag szálú a hajam! mit gondoltok a remington s2002-ről?2010. febr. 21. 14:59
1/2 anonim válasza:
Nekem ga.ma hajvasalóm van, már vagy három éves, de még teljesen jó:) Szépen vasal, gyorsan bemelegszik... Mondjuk anno vagy 15 ezer forint volt:D
De a remington is nagyon jó márka, csak minél újabbat érdemes venni:) Sztem egyikben sem fogsz csalódni:)
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha remingtonnál maradsz, akkor inkább vmi újabbat vegyél. Nekem ilyen volt a legelső hajvasalóm (legalább is teljesen így nézett ki, szerintem ez az:D). Az akkori vasalókhoz képest jó volt, de most már sokkal jobbakat lehet kapni. Ga.ma pl ezerszer szebben vasal:)
Jah és a remingtonomról kb két egy év után elkezdett kopni a bevonat:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!