Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A csatos póthaj, jó a saját...

A csatos póthaj, jó a saját hajamnak?

Figyelt kérdés
mert a szőkitő tönkretette a hajam és levàgattam vàlig , gondoltam h veszek csatos póthajat és akkor hatha nem fog roncsolódni !
2015. ápr. 22. 09:43
 1/4 anonim válasza:
Én pont ugyan így jártam, és vettem indiai csatos hajat. Viszont, hogy érted, hogy a sajátod nem fog roncsolódni? Jót nem fog tenni neki, ugyan úgy vasalni kell, hogy ne tünjön el egymástól és mivel nekem vékonyszálú a hajam, lakkozom is, hogy ne fújja szét a szél :) és azzal is számolj, ha nem ugyan olyan színű a póthaj, mint a sajátod, be kell festened.
2015. ápr. 22. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

A csatos póthajtól a saját hajad károsodni fog. És a csatos nem is jó mindennapokra.

Inkább csinálj valami szép divatos frizurát a vállig érő hajadból. Sokkal szebb lesz mint egy mű hosszú haj.

2015. ápr. 22. 12:49
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat! a hajam végéből kb 5 cm-be még mindig benne a van a szőkitő, es az az 5 cm nagyon szàlkàs meg szàraz, és olyan csúnyàn kifele àll a vége úgy pupposodik! ezért kiengedve se nagyon hordom , meg vasalni se akarom mert igyis màr eléggé tönkretettem! meg szedek ilyen sörös élesztő tablettàt , unokatesóm ajànlotta és mondta h neki bevàlt , sűrűbb lett a haja és hamar megnőtt :)
2015. ápr. 22. 14:51
 4/4 catyst válasza:

Szia!

En is most rendeltem csatost, hidd el sokkal jobb mintha varratsz, mert az huzza a hajhagymakat folyamatosan ( a csatosat meg nem hordod mindig, ejszakara is leveszed ). Viszont sokkal tobb a macera vele:S Nezz utanna googleban az apolasnak:)

Udv.

2015. ápr. 23. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!