Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestékkel érhetném...

Milyen hajfestékkel érhetném el ezt a színt? (kép)

Figyelt kérdés

Világosabb most a hajam és valami olyasmit szeretnék, mint a bal oldali lányé. Tudtok márkát és árnyalatot mondani hozzá esetleg, ami közel állhat ehhez?

[link]

2015. ápr. 19. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A syossnak van ammóniamentes,valamilyen olajos festéke (rossmannban szoktam venni) ,a mokkabarna illetve az egyel világosabb ,aminek nem jut eszembe a fantázianeve az én hajamon ilyen szinű lett.

Jó kis festék,szép szinei vannak,de nagyon hamar kopik .

A legjobb eredményt úgy érheted el,ha elsétálsz ezzel a képpel egy fodrászhoz :)A bolti festéknél csak tippelni lehet miylen szinű lesz a te hajadon,és az sem mindig jön be,sőt :D

2015. ápr. 19. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :) Fodrászok már elvesztették a bizalmamat sajnos.Sokszor sokkal jobb eredményt értem el itthon, mint ők. Akármit kértem festéssel kapcsolatos szolgáltatást tőlük soha semmi nem jött össze nekik, míg nekem itthon igen. Fodrászfestéket is próbáltam már de olyan mintha fel se kentem volna. A bolti hajfestékekkel valahogy jobban reagál a hajam.
2015. ápr. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!