Nagyon tönkre ment a hajam a keratinos hajegyenesítéstől. Mit tegyek? (többi lent)
A vitaminok jónak tűnnek - én csak pár hete szedem a Biotechet, de már most sokkal gyorsabban nő a körmöm tőle (és találtam babahajakat is). Ez egyénfüggő, lehet nekem azért segít már ennyi is, mert alapból körülbelül nulla vitamint vittem be a szervezetembe. Szerintem a Hairburstöt csak akkor rendeld meg, ha a Biotech egy hónapig nem segít. (Mellesleg én szerettem a DM saját haj-köröm vitaminját is, és az csak 1000 forint.)
Nagyon dicsérik az Orofluido hajolajat (a többi Orofluido terméket nem annyira). Ezt pinkpandán vagy iparfümérián találsz. Én most az elrontott szőkítésem eredményére Kallos Algás sampont és Omega pakolást használok, mindkettő nagy kiszerelésű, összesen kb 2000 forint, 5 hónapja használom, és nekem nagyon sokat segített.
Jó még a DM Alverde férfisamponja is, 700 forint körül van, és nagyon szerettem.
Én heti kétszer mosok hajat, szerintem érdemes ezt is lecsökkenteni, mert a klóros víz sem tesz túl jót a hajadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!