Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám megoldani a...

Hogyan tudnám megoldani a hajam és mennyiért?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Fekete a hajam és szőke melírokat szeretnék bele!Nagyon erős melírokat amitől szinte úgy tűnik a haj mintha szőke lennék fekete melírokkal!Nem szeretném leszivatni de hallottam színleszedő porrol amit kis tasakokban lehet kapni!Ez körülbelül milyen árban van ás mennyire szép szőke hozható ki vele komolyabb roncsolódás nélkül? előre is köszi!!Ja és hol lehet beszerezni??? előre is köszi és lehetőleg tapasztaltak írjanak!!!
2008. aug. 28. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamennyit tudok segíteni,hiszen világ életembe szerettem a hajam színét változtatni. Előszöris én is voltam fekete(most is az vagyok)és mindig fekete után szőkét szerettem volna. De az a baj,hogy a színleszedő nincs annyira hatásos mint a szőkítő(hidd el tapasztalat). Sose fogod tudni lezsedni a feketét úgy hogy ne roncsolódjon a hajad. Én 4-szer szőkítettem,hogy szőke legyek,de tönkrement a hajam. Meg is bántam,nagyon. Először ilyen narancssárgás lesz,aztán halvány narancssárga,aztán sárga és talán eléred te is negeydikre a szőkét. Sztem ne tedd. Meg fogod bánni. Hosszú hajad van amúgy? Mert ha igen,akkor érdemesebb lenne szőke tincseket felvarratni a hajadba. Igaz pénzesebb,de legalább nem károsíja a hajad. A színleszedő pedig sz*rt sem ér!!! :):) Különben ha mégis ki akarod próbálni,fodrászcikkesbe lehet kapni és talán majdnem egy árban van a szőkítővel.
2008. aug. 28. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen hosszú hajam van!A derekamig ér!Köszi a tanácsot!Szerintem megvárom, hogy lenőjőn!Addig kopik is..Nem?
2008. aug. 28. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
VElem is ez a gond!hosszú hajam van!És feketére befestettem!Én is szőke melírokat szeretnék hogy szinte szőkének tűnjek fekete melírokkal!Én is amelett döntöttem hogy ,megvárom, hogy lenőjön :S Amúgy igen kopik!Sokat fog kopni!Nem mondom hogy nem fog látszani hogy nő le de ki kell várni ha nem szeretnéd hogy roncsolódjon a hajad!Én is kivárom :S puszi
2008. szept. 2. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze,nagyon sokat fog kopni,nekem is kopott csak elég lassan... Előző hozzászóló vok:)
2008. szept. 3. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:
:)remélem,hogy sokat fakul ,puszi :P
2008. szept. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!