Van olyan házi módszer, amely TÉNYLEG működik az anyajegyek halványítására?
Ami egy síkban van, azért nem szedik le, mert mélyen ül, és lyuk maradna a helyén. De a dudorost azt leszedik.
Budapesten tudok rendelőt erre a célra az ALLEE-nál.
Köszi a választ!
Én szegedi vagyok, a bőrgyógyásznál mondták, hogy csak a rosszindulatú anyajegeket szedik le, többit meg akkor, ha zavar a tevékenységeimben. Van egy a nyakamon, arra kitaláltam a sztorit, hogy belakapok a fésűvel. :D De a többihez nincs ötletem. :/
a bőrgyógyászat 3 szakmát takar: bőrgyógyászat, nemibeteggondozás és kozmetológia.
Nem kell ötlet, csak egy kozmetológust kell találj, aki napi 8 órában ezt csinálja már X évtiztede.:)
Én majdnem minden évben megyek, idén télen 3x is voltam, mert előtte X évig nem voltam.
Novembertől márc.15-ig égetik le ezeket, ez téli foglalatosság.
Köszi a választ!
És ők kivágják vagy kiégetik?
Erről az időpontról akkor már lecsúsztam...
Kb. mennyit kell nekik fizetni?
Amúgy a kamilla az segíthet halványítani vagy leszárítani?
Semmilyen házi módszertől nem lesz halványabb. Leszedetni lehet, de persze nem sztk-s dokinál..
Ha annyira nem zavar akkor meg használj korrektort, alapozót, az teljesen elfedi.
Csak éget a kozmetológus, seész kell a vágáshoz, de annak helye lesz, míg az égetésnek nem lesz helye.
10 E Ft egy félórás ülés, amennyit kibírsz, addig égetik.
Ha nagy szemölcsökben számolunk, abból belefér 30 db a félórába. Kisebb kinövésekből pedig sok-sok.
Hát már a 2016-os időpontokat is most kell lefoglalni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!