Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen az a copacabana melír?...

Milyen az a copacabana melír? Nekem olyan mintha sima ombre lenne. Vagy bayalage?

Figyelt kérdés
13.5 eves vagyok. Gondoltam ra hogy levagatnam a hajamat, es festeni is szeretnem. Mivel mindenkinek ombre haja van szinte, ezert a melirozasra gondoltam.. Szerintetek? Lapockaig ero hajam van, nem szeretnem nagyon rovidre. Fazon otlet? Esetleg valami jo melir tipp? Elore is koszi.

2015. ápr. 17. 15:22
 1/2 anonim válasza:
Ennyi idősen még mért szeretnéd festetni a hajad? ezt nem piszkálásnak irtam bocsi de egyszer befestettem a hajam és azóta küzködök hogy nőjjön le , de ha csak szinezővel csinálod az a jobbik eset de akkor viszont foltos lesz a hajad és az nem szép.
2015. ápr. 17. 19:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi:) hat a sulinkba a 6. Osoknak (12 evesek) 3-nak melirozva, 1 nek ombreztatva van a haja:/
2015. ápr. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!