Csajok! Milyen frizurák tetszenek nektek egy pasin?
Figyelt kérdés
Képet is küldhettek és kort is írjatok a válasz mellé.
Nekem nagyon rövid(oldalt 1mm, felül 1cm + átmenet) kicsit katonás
2015. ápr. 15. 23:25
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
#1 Az enyèm ilyesmi. :)A Kép minősége nem a legjobb, és ez kb 3-4 hónapos kép, azóta nőtt. (A Cenzúra érthető :D )
17/F
3/5 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem,hogy ezért leleszek pontozva.. :D Engem a hosszú hajú férfiak kifejezetten taszítanak nem tudom miért.. Az éjjel nappal Budapest Dávidja jutott eszembe, hogy akármikor meglátom mindig wz jut.eszembe, h nem is lenne rossz pasi de persze rövid hajjal.. Bocsi ha ezzel valakit megbántottam de ahogy énis természetesen elfogadom, hogy valakinek ez jön be úgy ti se vegyétek zokon :) Ízlések és pofonok ha mindannyiunknak ugyanaz az jönne be hù..hat akkor lennének bajok :)
4/5 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek a hosszú hajú pasik.
5/5 anonim válasza:
Beleszólok fiúként. Nekem oldalt 0-ás (van mikor az egész, tehát kopasz), de általában felül egy kicsit hagyok, de nem zselézem. Nem normális se a hosszú, se a pávagyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!