Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó lenne a frufru ha hullámos...

Jó lenne a frufru ha hullámos a hajam?

Figyelt kérdés

Hosszúkás az arcom, de a hajam hullámos. Mostanában tetszenek az ilyen frufruk:

[link]

vagy az ilyenek

[link]

De mivel hullámos a hajam, ezért frufruval attól félek, hogy úgy néznék ki mint egy birka :D :S

Régen mind a 2 félém volt, de alatta nagyon pattanásos lettem + minden reggel be kellett szárítani + ki kellett vasalni. Ráadásul most nőtt meg akkorára a frufru részem, hogy a fülem mögé tudjam tenni. Egyáltalán divat még az ilyen haj??

2010. febr. 20. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
ilyen egyenes nemm lessz csak ha kisimitod de nekem is hullamos/gondor hajam van es a frufrum is ilyen feloldalas es egesz jo egy kicsit bekunkorodva. szerintem a 2.at csinald
2010. febr. 20. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én semmiképp nem vágatnék frufrut! Igaz, hogy nagyon jól mutat, de csak a baj van vele, állandóan vasalni, szárítgatni stb. :S A hülye fejemmel én is vágtam, de kb. 1 hét alatt meguntam az állandó pepecselést vele, pedig nekem egyenes hajam van és most mindig feltűzve kell hordanom, nem győzőm kivárni, hogy lenőjön :(

De a hosszúkás arcodhoz és a hullámos hajadhoz szerintem jól mutatna :) nekem az első képen lévő jobban tetszik, csak nagyon gondold át, hogy tényleg bevállalod-e és lesz-e hozzá türelmed, hogy mindig beállítsd.

2010. febr. 20. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hullámos a hajam és van frufrum (mivel magas a homlokom muszáj), de ha nem vasalom ki akkor kb 3 centire eláll a fejemtől az alja, nagyon hülyén áll. Ha kivasalom akkor jó.

Szerintem ha nagyon hullámos a hajad, akkor ne vágass frufrut, mert te is így jársz, viszont ha kicsit hullámos, akkor nem hiszem, hogy hülyén állna. Vagy csak a frufrut vasald ki, az úgysem töredezne annyira mivel gyakrabban vágatnád úgyis.

2010. febr. 20. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
legelső válaszoló vagyok és azért mondtam, hogy a másodikat csináld mert az első felkunkorodik:)
2010. febr. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!