Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszu haj rovid ido alatt?

Hosszu haj rovid ido alatt?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ? olyan benan hullamos a hajam es legalabb ha nem tudom kiegyenesiteni akkor jo lene ha hosszu lenne. Van otletetek ?
2015. ápr. 14. 20:50
 1/4 anonim válasza:
0%
Mindenképpen a ricinus olajat ajánlom!!! :) Egy csodaszer, gyógyszertárban 100 ml 500 ft, és ez több alkalomra elég. Nézz utána, a te hajtípusodhoz hogyan keverd be, mit tegyél hozzá esetleg ( ha bármit hozzáteszel, az csak plusz, önmagában is használhatod!), és hidd el, rövidebb időn belül látványos lesz a növekedése a hajadnak, és az állapota is javulni fog! :)
2015. ápr. 14. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :D
2015. ápr. 14. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

A ricinus hajhullást okoz, és semmi köze a hajnövekedéshez, ez csak egy hülye neten keringő tévhit.

Ha hosszú hajat szeretnél, akkor egészségesen kell tartanod, használj bio sampont, balzsamot, ha töredezett a hajad akkor vágass belőle hogy egészséges legyen, ne vasald, ne szárítsd meleg levegővel. Étkezz egészségesen, szedhetnél vitaminokat is akár. Így maxon fog nőni a hajad.

2015. ápr. 14. 23:03
 4/4 anonim válasza:
én az utolsóval értek egyet. én is azt hallottam, hogy a ricinusolajtól hullik bár még nem próbáltam.de a vitaminok tény, hogy sokat segítenek,meg a többi amit leírtál.én is így növesztem a hajam. esetleg még egy garniered hajspré is jól jöhet. vagy hajhabok is táplálólag hatnak .minél több vitamint viszel be a hajadba annál gyorsabban fog nőni. én tejes mézes pakolást használok rá,amit magam keverek ki rendes csupros mézből. a természetes dolgok jobbak a hajnak és hatékonyabbak.de ezt természetesen vizes hajra sampon előtt teszem...meg amit még hallottam ismerősömtől, hogy ő csallánnal mosta a haját. a csalán vértisztító így nőhet tőle. nekem összeragadt tőle a hajam,ugyhogy ezt is úgy ajánlanám, hogy sampon előtt,de majd meglátod.
2015. ápr. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!