Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hallottatok már a haj gyertyáz...

Hallottatok már a haj gyertyázásáról?

Figyelt kérdés

És esetleg csináltatott már valaki ilyet?

Tényleg ennyire jó?

Ez még nagyon új módszer, lehet még nem minden fodrász használja. Ha van valakinek tapasztalata, véleménye szívesen meghallgatom:)

Aki nem tudja miről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=q9luwkvzhtQ

2015. ápr. 14. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
igazából ez egy régi elfeledett módszer. azért sem csinálja mindenki. egyszer ki akartam próbálni, de 20.000 ft lett volna minimum. budapesten pl 2 fodrász csinálja. ha nem lenne ilyen drága biztos csak így "vágatnám" a hajam.
2015. ápr. 14. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ezt szoktam is csinálni, mivel fodrászhoz nem járok, otthon magamnak pedig nincs ennél könnyebb módszer.
2015. ápr. 14. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem új módszer, ősrégi, csak újra fel lett kapva.

Jól működik, de rohadt büdös!!! :D

2015. ápr. 14. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem tanítják, és őszintén szólva én nem merném megcsinálni. Mi van, ha leég a haj?
2015. ápr. 15. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még egy hozzáfűznivaló: ilyen a melegolló, csak korszerűbb megoldás. Ugyanúgy elégeti a hajvégeket, mint a tűz, emiatt nem fog feltöredezni.
2015. ápr. 15. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Én sem merném:) nem értem hogy nem gyullad meg a haj...

De a meleg olló is csak a haj legvégéről tudja leégetni az eltöredezett szálakat nem?

2015. ápr. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!