Kék hajfestéket/színezőt szeretnék venni?
Szia
én nekem tengerzöld árnyalatú (inkább zöld a hajamban) Elysée márkájú.Ez hajszínező és nagyon jól tart szőkített hajamon
itt van egy kék változata de szőkített hajon az igazi és ne feledd barna hajat csak szőkén festethetsz kékre
de ez hajszínező nekem 7-8 mosásig tartós
és még valami :) Újpesti fodrászkellékesben lehet még kapni 1000ft 1200ft :) szép élénk színeik vannak
ajánlom még a www.kremmania.hu -t itt mindenről van infó
hát árnál függ hogy te veszed e a habot szőkítesz ha igen mennyit + mosás szárítás
puszi
Nem lesz ombre :'D azért ajánlom neki ezt a márkát mert ez nem kopik ki úgy mint a többi és nem horror összegű
És én 3 hetente festetem :'D
nem horror összeg főleg h a szőkített rész változóan nő le
Ha ilyen flakonossal festeted mint én csak kesztyűt kell húzni és belefésülni a hajadba ezt a habot és belemaszírozni várni 20 percet majd kiöblíteni
ha akarod h a fodrászod csinálja akkor egy 1000-resért megcsinálja ha ismeretlen a fodrász (mosás szárítással persze mert a színezőt ki kell mosni)
küldhetek képet hogyan csináltattam meg a hajamat (persze neked kérdező)
praktikus módszer :D
Sajnos nem mindegyik fodrász van felkészülve az extrém színekre, de bejelentkezéskor ez úgyis kiderül.
Először fel kell világosítani a hajat, aztán beszínezni kékre. Hogy szép ombre legyen (átmenetes), többféle festék kell hozzá. Mosáskor egyre fakul, zöldesre vált, mert a sárga hajalap hozzáadódik a kék színhez. Ilyenkor is jól néz ki, de ha nem ez a cél, akkor ajánlatos újraszínezni.
A jó minőségű fizikai színezők (ezekhez nem kell előhívót keverni) elég drágák, pl. a Directions egy kis tégely és 1500-1800 ft körüli árban van, vagy ott a Manic Panic, ami szintén drága - de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!