Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kék hajfestéket/színezőt...

Kék hajfestéket/színezőt szeretnék venni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel elhatároztuk, hogy nyáron kék ombrét szeretnénk a hajunkba. Azt szeretném kérdezni, hogy fodrásznál csináltatjuk és nála van rá esély, hogy van? Vagy nekünk kéne megvenni? Ha a második akkor Pesten hol tudunk venni? És kb. mennyibe fog a fodrász kerülni? (Először festetjük a hajunkat)
2015. ápr. 14. 16:34
 1/7 SweetLady ***** válasza:

Szia

én nekem tengerzöld árnyalatú (inkább zöld a hajamban) Elysée márkájú.Ez hajszínező és nagyon jól tart szőkített hajamon

[link]

itt van egy kék változata de szőkített hajon az igazi és ne feledd barna hajat csak szőkén festethetsz kékre

de ez hajszínező nekem 7-8 mosásig tartós

és még valami :) Újpesti fodrászkellékesben lehet még kapni 1000ft 1200ft :) szép élénk színeik vannak

ajánlom még a www.kremmania.hu -t itt mindenről van infó

hát árnál függ hogy te veszed e a habot szőkítesz ha igen mennyit + mosás szárítás

puszi

2015. ápr. 14. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 14. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A fodrásznál mindenféle szín van, és tud keverni is amire szükség lehet, mert mondjuk arany árnyalatú hajon a sima kék színező zöld lenne... le is kell szívatni a hajad mert a színező csak a szőkét fogja be. Szóval mindenképp fodrásznál csináltassátok, és ő is válassza majd a színezőt. Úgy jobban jártok mindenképp. Mondjuk az ilyen szín csak pár mosásig tart, utána levágatjátok a hajatokat vagy hogy gondoltátok? Mert nem árt tisztában lenni ezzel is. 3 mosás után ronda fakó ombre lesz csak már. Vagy hetente mentek festetni?
2015. ápr. 14. 18:43
 4/7 SweetLady ***** válasza:

Nem lesz ombre :'D azért ajánlom neki ezt a márkát mert ez nem kopik ki úgy mint a többi és nem horror összegű

És én 3 hetente festetem :'D

nem horror összeg főleg h a szőkített rész változóan nő le

Ha ilyen flakonossal festeted mint én csak kesztyűt kell húzni és belefésülni a hajadba ezt a habot és belemaszírozni várni 20 percet majd kiöblíteni

ha akarod h a fodrászod csinálja akkor egy 1000-resért megcsinálja ha ismeretlen a fodrász (mosás szárítással persze mert a színezőt ki kell mosni)

küldhetek képet hogyan csináltattam meg a hajamat (persze neked kérdező)

praktikus módszer :D

2015. ápr. 14. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindegyik fodrász van felkészülve az extrém színekre, de bejelentkezéskor ez úgyis kiderül.

Először fel kell világosítani a hajat, aztán beszínezni kékre. Hogy szép ombre legyen (átmenetes), többféle festék kell hozzá. Mosáskor egyre fakul, zöldesre vált, mert a sárga hajalap hozzáadódik a kék színhez. Ilyenkor is jól néz ki, de ha nem ez a cél, akkor ajánlatos újraszínezni.

A jó minőségű fizikai színezők (ezekhez nem kell előhívót keverni) elég drágák, pl. a Directions egy kis tégely és 1500-1800 ft körüli árban van, vagy ott a Manic Panic, ami szintén drága - de megéri.

2015. ápr. 15. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy gondoltuk, hogy beruházunk egy drágább festékre. Azt, hogy a kék zöldesre vált azt azzal szeretnénk megoldani, hogy átfestetjük szőkére és akkor megvárjuk amíg egy kicsit lenő (nem vagyok otthon a hajas témában) és levágatjuk. Természetesen idegenre nem bíznánk a hajunkat csak most nem elérhető a fodrászunk.
2015. ápr. 15. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:
SweetLady érdekelne :) köszi
2015. ápr. 15. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!