Készítettem cukor gyantát, de nem igazán jott össze. Mit csináljak legközelebb másként?
Figyelt kérdés
Azzal kezdtem, hogy egy csésze cukorhoz hozzáöntöttem kb negyed annyi vizet és facsartam bele nagyjából egy evőkanálnyi citromot.
Elkezdtem felforralni, de sehogy sem akart össze állni, túl híg volt. Aztán öntöttem hozzá még cukrot, össze is állt nagyjából, ugyhogy kiöntöttem, de olyan kemény lett, hogy nem bírtam vele dolgozni.
Visszatettem a gázra, tettem hozzá vizet, meg csavartam bele egy kevés citromot és tovább forraltam, de nagyon ragadós lett.
Kipróbáltam a karomon, valamennyi szőrt leszedett..
A videókon amiket néztem nem tűnt ilyen ragadósnak :(
2015. ápr. 12. 18:47
1/2 anonim válasza:
valószínűleg nem jók az arányok
miközben hűl ki, folyamatosan kavarni kell és pár csepp vizet adagolni hozzá
de ne túl sokat, mert akkor folyós lesz
ha ezt kihagyod, az egész megkeményedik
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, kavargattam. Lehet akkor rontottam el, mert túl sok vizet használtam hozzá
2015. ápr. 12. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!