Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szabad anyajegyre tetováltatni?

Szabad anyajegyre tetováltatni?

Figyelt kérdés
A hátamra szeretnék készítettni egy tetoválást, de számtalan apró anyajegyem van ott.
2010. febr. 20. 00:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze és akkor Jessica Alba,Rihanna,Eva Longoria,Christina Aguilera,Britney Spears,Victoria Beckham........mind cigányok,meg ribancok és gyárimunkások.

A tetoválások zavarják az anyajegyszűrést, még akkor is, ha anyajegybe nem tetováltat. ezt egy weborvos írta

2010. febr. 20. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
8%

LOL, pont Britney Spearssel példálózni...

Van neked fogalmad, mi van annak a nőnek a fejében?

Végigjárta az ideggyogyótól kezdve az összes elvonóintézetet, ami létezik. Hasonlóan a legtöbb sztárocskához, de ő kifejezetten.

Sportolj, tanulj, dolgozz, ezektől leszel ember, nem attól, hogy mit mázolsz magadra. És nemcsak annyi lesz a hatásuk, hogy egyszer a haver a kocsmában tesz egy megjegyzést, hogy "húvazze". Aztán életed végéig viselheted a 16 évesen tetovált kobrádat a lógó bőrödön.

2010. febr. 20. 21:28
 13/18 anonim válasza:
100%
Nem azt kérdezte, hogy tetováltasson-e.. Amúgy normálisabb, szakképzett tetováló nem tetovál anyajegyre és tájékoztat róla, hogy nem lehet.
2011. jún. 12. 15:44
 14/18 anonim válasza:

Nagyon szórakoztató olvasni a cigányokról, ribancokról, gyári munkásokról, a munkáról és az emberségről szóló posztokat. Főleg mert nem volt egyik se a kérdésben. Ez az oldal azért van hogy a kérdésre válaszoljanak az emberek ne pedig azért, hogy a szófosásukat itt vezessék le.

Attól hogy az embernek van tetoválása még nem lesz rosszabb mint más. Igazi mesterember bele tudja vonni az anyajegybe a tetoválást, de én is azt mondom hogy inkább kerülje ki. Én a bal kézfejemre akartam egyet megkülönböztető jelzésként, de mivel ott van egy anyajegyem lehet a balra akarok csináltatni.

2012. dec. 19. 09:31
 15/18 A Császár válasza:
100%

"A cigányok szokták összetetováltatni magukat, erről ennyit."

Nem tudtam, hogy a japán Yakuza is cigányokból áll. :O :O :O

FUCK LOGIC!!! :'DD

2014. szept. 2. 13:36
 16/18 anonim válasza:
08:09: Öregem, ahogyan az előtted lévő is mondta, unalmas, fafejű, szűk látókörű ember lehetsz. A társadalomnak pont megfelel. Ilyen balfácánok csupán mellékszereplőnek jók az életben. Hányok tőlük. És ilyen emberekkel van tele a világ. Megpróbálnak "normálisak" lenni, nehogy túlságosan kitűnjenek a tömegből, és ezáltal semmi egyediségük nem lesz. Mind ugyanolyanok... klónok. Ezzel most nem téged, hanem a gondolkodásmódodat minősítettem. Kicsit gondolkozz el ezen a dolgon... amúgy ha valami nem tetszik a tetoválással kapcsolatban, azt ne egy olyan ember előtt fejtsd ki aki szeretne egyet, mert hidd el, semmi nem tud jobban felhúzni valakit, ha a szenvedélyét fikázzák. Ha meg csak ezért jöttél akkor jobb ha inkább megszűnsz itt létezni! Amúgy meg a válaszom nekem is az, hogy ne tedd. Előtte vagy szedesd le az anyajegyeket, vagy beszélj a tetoválóval, hogyan lehetne megoldani, hogy a minta ne érjen bele. Nekem a karomra készült, és pont útban volt egy anyajegy... semmi különöset nem csinált, mint körbetetoválta... ennyi.
2015. jún. 21. 22:14
 17/18 anonim válasza:
Amúgy még annyit fűznék hozzá, hogy a világon kb 2,5 milliárd (!!!) ember hord magán valamilyen tetoválást. A történelemben pedig számos befolyásos ember, még Széchenyi is viselt a bőrén egyet. A japán császárokról, és az egyiptomi fáraókról nem is beszélve... ők valószínűleg mind cigányok meg r**ncok, ja és gyármunkások.
2015. jún. 21. 22:23
 18/18 The Wounded Eagle válasza:

Ez a gyerek világi Hüyeah. Van igaza, de pl én sportolok, katona vagyok, Magyar és kivagyok varrva s..ggemlyukáig. Ezt olyan ember írhatja max akinek anyuka nem enged tetoválást és a gép előtt közösül csak önmagával... Az meg hogy Britnike retardált nem a tintának hanem az ilyen fa..aknak köszönhető akinek meg akar felelni de nem tud sehogy...

Mellékesen hobby varrok. nem ésszerű varrni rá. már csak azért se me qvaszar érzés lenne neki is. meg nem egy egészséges dolog a már kialakult anyajegyet bármilyen módon bántani. És még így is ott a rizikó hogy utólag ott kialakul valami. bár ahogy hallottam tetovált felületet kevesebb ilyen nyűg éri... hát pattanás mindenesetre sajátmagamból kiindulva lett... :D de jelentősen kevesebb.

2015. jún. 23. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!