Hogy csináljam? Mikor hajat mosok vizesen akarom befonni a hajam, hogy másnapra ha kibontom hullámos legyen. De hogyan?
amikor még nedves hajhabot tegyél rá és úgy fond be..persze nem kell sok!
aztán reggel bontsd kiés csak az ujjaiddal fésüld át..mert ha fésülöd fésüvel akkor lesz oroszlánsörény
én inkább gumóba szoktam feltekerni a fejem tetejére, mint a balerinák és attól is szép hullámos lesz.
Úgy csinálom, hogy nem teljesen vizesen tekerem össze, mert úgy nem szárad meg, hanem előtte megszárítom, úgy, hogy csak kicsit legyen nedves, akkor rakok rá egy kevés hajhabot (ha tökvizesre rakod csak akkor ragad tőle össze) és így tekerem föl. Nekem nem kócosodik, nem is értem, hogyha be ban fonva,. akkor neked hogyan tud kócosodni. A hullámos haj, amúgyis akkor szép, ha kicsit rendezetlen, ne nagyon fésüld ki, max a kezeddel, de azt is csak végszükség esetén.
én is szoktam ezt csinálni,bár nekem eléggé dús a hajam,12-be szoktam befonni :D
De azt én se értem,h miközben be van fonva h lehet kócos,de te tudod.
Az is lehet, h a te hajad nem is fog rendesen behullámosodni, mert "egyenes fajta", a hajtípustól függ.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!