Ha leszivatoma hajamat tényleg kihullik a hajam?
Figyelt kérdés
azt sem tudom,h hogyan működik,de anyum szerint kihullik majd.ha nem most akkor majd néhány év múlva.pedig nagyon szeretném visszakapni a az eredeti hajszínemet.Csak az is baj,hogy nagyon kevés és nagyon vékony hajam van:S2010. febr. 19. 19:45
1/7 anonim válasza:
Igen, sok kihullik, én minden nap két maroknyi hajat szedek össze a szőnyegről, és ez nem túlzás. Azon csodálkozom hogy még van hajam. Már megbántam hogy leszívattam, ezt nem lehet visszacsinálni mint a festést. Ha festett hajad van és az eredetit akarod vissza akkor festék eltávolítót vegyél, abból van kíméletes. De le ne szívasd, ez rémes.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tarkopasz leszel, de biztos tönkrevágja majd alaposan. :S Nem nagyon értek ehhez a témához, de elég rémsztorit hallottam már ezzel kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
nekem le van, engem is ilyesztgettek ezzel, de csak ilyesztgetnek
egyáltalán nem hullik a normálisnál jobban, sőt nem is törik:D
az viszont igaz, hogy a szőkék boldogabbak:Dtapasztalat
4/7 anonim válasza:
akkor lehet kihullik ha nagyon sokszor leszivatod de hiddel h szerintem arra nemlesz szükséged :D de am nemhiszem.. a hajleszívást krémmel csinálják amibe van hidrogén+szőkítőpor kb 20 percig kell a hajadon lennie mer ha sokáig lesz akkor a vége "leég", letöredezik.. de ne aggódj fodrásznál nem lesz semmi gond :)
5/7 anonim válasza:
Hullhat, letörhet. Nekem egyszer lett leszívva, és nem ment tönkre, de az összes ismerősöm, akik rendszeresen szőkítettik szenvednek vele, hogy hullik, törik, alig nő, alig van haja. Van akinek szőke melírcsíkok vannak a barna hajában, és a barna részek normális, egészséges hajak, a szőke meg egyszerűen rövidebb, mert mindig eltörik.
6/7 anonim válasza:
hát nekem foltokba kihullott de nem biztos h ettől...
7/7 anonim válasza:
én ezerszer szivattam már az enyémet és még a fejemen van ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!