Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajból szőke? (:

Sötétbarna hajból szőke? (:

Figyelt kérdés

Természetes a hajszínem, meglehetősen sötét (feketés barna) hideg árnyalatú. A bőröm világos bézs, a szemem pedig sőtétbarna.Többen mondták, jól állna a hideg szőke haj (platina/ezüst)

Jó lenne valami újdonság ,viszont nem szeretném hogy a hajam nagyon sérüljön. Így gondolom fodrásszal szabadna csak belevágni a dologba.(:

Hogy csináltassam? Fokozatosan világosítsam? Láttam olyat, hogy csaj egyből kifehérítette otthon a derékig érő barna haját és szinte nem is sérült. Ez hajfüggő?

Tapasztalatok esetleg?

Köszönöm a válaszokat(:

2015. ápr. 9. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Kredenc? :D

Én már csináltam, nekem is hasonló árnyalatú a hajam. Voltam fodrásznál is, de előfordult, hogy másfél óra alatt SEMMI nem változott a hajam színén, így otthon vágtam bele. Oxi krémet kevertem szőkítőporral. Nekem úgy lett olyan, amilyen nekem megfelelt. Nem árt persze gyakran pakolást tenni rá, hogy ne száradjon ki. A sárgás árnyalatot nem sikerült teljesen kivédeni, de ez már több mint tíz éve volt. Most már biztosan vannak erre is külön termékek és jobb szőkítőporok is.

Mostanában gondoltam rá, hogy megint belevágok. :) Sok sikert!

2015. ápr. 10. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Sötétbarna szemhez nem áll jól a világos szőke haj. Max sötét szőke lehet még jó. A hajadat ehhez is durván szőkíteni kell, több alkalommal, aztán színezni. Sérülni így is fog, mivel kiszárítja, a szőkített hajnak extra ápolás kell mindig. Ha gyenge/vékony szálú a hajad akkor a végeit le is kell vágni utána, mert le fog törni.
2015. ápr. 10. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kevésbé drasztikus változás is jó lenne. A nagyon világosszőke elérése elég nehéz, főleg ha még hamvasat is akar valaki. Nem megfelelő anyag, a szakértelem hiánya könnyen okozhatja a haj tönkremenését. Természetesen hajtól is függ a dolog, és épp ezért kell a hajhoz passzoló anyagot, technológiát megválasztani. Fodrász általában tudja az ilyet.
2015. ápr. 10. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kezecske(:

Köszönöm szépen a válaszokat. Kikérdezem fodrász véleményét és majd meglátom belevágok e.

..Egyébként én láttam már nem egyszer olyat ,hogy valakinek jól állt a világos haj barna szemmel. Ez több szemponttól is függ (pl.arcforma ,bőr árnyalata).

2015. ápr. 10. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
csináld meg és írd majd meg itt a fejleményeket!
2015. ápr. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!