A Certain Dri-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós vagyok és ez mindig kellemetlenségekkel jár. :( Jön a jó idő, rövidujjú pólók, és szeretnék egy hatásos izzadásgátlót! (nekem a sima dezodorok neM használnak) A Ceratin Dri tényleg jó? Sok helyen olvastam, hogy nagyon ajánlják, de annyira nem olcsó, szóval csak úgy szeretném megvenni, ha tudom, hogy megéri, és nem lesz felesleges pénzkidobás... Légyszí segítsetek!! Aki szintén ilyen izzadós, az biztos tudja hogy miről beszélek, és hogy ez milyen kellemetlen, rossz dolog. :( Köszönöm a válaszokat! :)#izzadás #ceratin dri
2015. ápr. 9. 12:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!