Találkozott valaki hasonló kiütéssel?
Figyelt kérdés
Fiatal koromban a nyakamon voltak ilyen fura bőrszínű ugyan, de látható pöttyök majd az iskola orvos felírt egy krémet rá amitől kipirosodott és zavaróvá vállt. Találkozott valaki esetleg ilyennel? Még a bőrgyógyász sem tudja megmondani, hogy mi lehet ez :(
2015. ápr. 7. 20:36
1/4 anonim válasza:
Allergia? Esetleg ha szokott viszketni és vakarászod attól is lehet ilyen. Vagy alkoholos arcszesztől.
Magán bőrgyógyásznál nem jártál? Az szerintem tudná mi van, mivel az ki is vizsgál.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem allergia, folyamatosan jelen van.
2015. ápr. 7. 20:42
3/4 anonim válasza:
ekcéma lehet!
borotválkozol? lehet más módszerrel kellene borotválkoznod...sajnos a penge sérti az arcot!
amúgy simán lehet allergia,ételallergia..nekem az ekcémám nézett így ki,mikor kijött
4/4 A kérdező kommentje:
De nekem mint mondtam ez kiskorom óta ilyen és ezért is zárnám ki a borotválkozás okozta kiütéseket.Allergiáról sem tudok.
2015. ápr. 8. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!