Írnátok légyszi arcmaszkokat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kéne valami jó arcmaszk pattanások ellen, vagy hidratáló arcmax. Házilag is jó, de ha boltit írtok légszi írjátok oda hogy hol lehet beszerezni:) köszi előre.2015. ápr. 7. 18:43
1/2 anonim válasza:
[link] itt tuti találsz valami olyat, ami pont neked való :)
2/2 anonim válasza:
Nekem az vált be igazán, ha összekevertem mézet almaecettel kicsit felmelegítettem, hogy a el lehessen rendesen keverni. Majd beleöntöttem hideg vizet és némi sót. Egy kis vattával kell rákenni az arcra. Eleinte csíp és könnyezek tőle az ecet miatt de nagyon tiszta és friss lesz tőle az arcod. 3-4 naponta kell ismételni (akár ugyan azzal a keverékkel is lehet ha tudod tárolni.) :) sok sikert. Majd írj eredményt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!