Mit csináljak a grízes szem ellen?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. az egyik szemem sarkában de nagyon a sarkában, belül van egy fehér kis nem tudom mi. anyum szerint gríz. de nagyon kicsi és csak 1 van! elöször nagy nehezen mivel nem férek hozzá megpróbáltam kinyomni de nem jött belőle semmi. anyum meg akarta próbálni kiszúrni azt mondta inkább várjuk meg hogy nagyobb legyen, nehogy kiszúrja a szemem. de nemhiszem hogy nagyobb lesz! :/ Mikor múlik el? jó tudom nem múlik el! de mit csináljak? anyum még azt is mondta hogy ez nem fog elmúlni csak ha kapargatod! Vagy menjek el kozmetikushoz??2015. ápr. 7. 14:23
1/1 anonim válasza:
Azt hiszem a rendes neve ennek milium. Sajnos magától nem múlik el, kozmetikus ki tudja szúrni, kb egy perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!