Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném befestetni a hajam,...

Szeretném befestetni a hajam, kiszőkíteni, de megvan a havibajom:S és hallottam, hogy ilyenkor nem előnyös a hajfestés mert nem fogja be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég fontos lenne,hogy befessem a hajam,de sajnos pont ma jött meg..félek ha leszivatom és befestem teljesen más lesz,vagy be se fogja,bár gondolom ha leszivatom akkor vminek kell történnie:S

Kérlek titeket sokan írjatok,elég fontos lenne.

Köszi:)

2010. febr. 19. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Hát ha bátor vagy, csináld:) Én nem merném az biztos. Szerintem nem lesz olyan az eredmény mint amilyenre számítottál...
2010. febr. 19. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Én sem ajánlom. Osztálytársam sötétebb szőkére akarta befesteni az eredetileg is szőke haját mikor megvolt neki és hááát.. ne mondjam milyen tejfölszőke, szinte FEHÉR lett a haja..Brr.. szegényke..
2010. febr. 19. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Ez holt tuti, hogy nem fog sikerülni!!!!Élő példa vagyok én.Én is egyszer(életem 2.szőkitésénél) ugyanezt akartam és a fodrászom enm tudta elképzelni h mi történik, hogy semmi sem fogja hajam!!Mire egyszer rákérdezett, hogy ugy-e nem vagyok....?? És én erre de igen..Erre nagy felháborodva, :"hogy még jó hogy rákérdeztem,mert soha nem lesz ebből szőke ha ma probálkozunk!!" Úgyhogy várjál!
2010. febr. 19. 10:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2010. febr. 19. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ne hidd el ezt a baromságot,és akkor kiszőkíti rendesen. Hétfőn voltam fodrásznál, aznap jött meg nekemis és gyönyörű szépen kiszívta, sötétbarna a hajam, és szőke melírt raktunk bele, és még sárga se lett. Megkérdeztem a fodrászom,h mi a véleménye erről(festés végén), hogy nem fogja be, azt mondta aki elhiszi annak tuti nem fogja be.
2010. febr. 19. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fodrászom festés előtt meg szokta kérdezni, hogy nem menstruálok-e.
2010. febr. 19. 14:15
 7/10 A kérdező kommentje:
hát megcsináltam,12%os oxival,de egyáltalán nem lett szőke:s viszont elég jó,kicsit vöröses XD
2010. febr. 19. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:

ez olyan egy hülyeség ,nagyok sokszor lett festve is és szőkítve is a hajam mimkor "megvolt"

semmi különbség nem volt soha

2010. febr. 19. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok ,kiszőkített hajra vinni kell festéket még akkor lesz neki színe...

de vannak a loréalba kivilágosítós szőkék ami szőkít és színt is ad egyszerre.

2010. febr. 19. 21:40
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. febr. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!