Mennyi ideig kell gyantázni, hogy eltűnjenek a szőrszálak?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 18:34
1/7 anonim válasza:
A barátnőm anyukája kb. 15 éve gyantáztassa, de nem ritkult sokat :D És onnan tudom ,hogy a barátnőm mondta, mielőtt valaki leszólna.. 13/l
2/7 anonim válasza:
Szerintem soha nem fognak eltűnni. 10 éve gyantázom + epilálom, de ha 2 hónapig békén hagyom, akkor van ideje az összes szőrszálnak kinőnie és semmivel nincs kevesebb, mint amikor nekiálltam a szőrtelenítésnek.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a szőrtüszők nem fognak kihalni. Csak mivel a szőr nem egyenletesen nő vissza, úgy látszik, mintha ritkulna.
4/7 anonim válasza:
En 2-3 eve gyantazom es epilalom a labam.nekem se lett ritkabb,de egyre lassabban no viaaza es egyre gyengebbek es halvanyabbak a szorszalak
5/7 anonim válasza:
Van egy ismerosom aki 5 evig gyantazta a labat es teljesen eltuntek a szorszalak,most mar nem is kell szortelenitenie.valamilyen fogyoholdas modszert hasznalt.
6/7 anonim válasza:
A szőrtüsző a bőr része, azt nem lehet eltüntetni, és az mindig új szőrt fog termelni.
7/7 anonim válasza:
Nekem 10 évesen lett gyantázva először,most 18 vagyok. Semmivel sem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!