Mit csináljak a szőrbenövések ellen?
Figyelt kérdés
Eddig háromszor gyantáztattam kozmetikusnál, mindháromszor pár nap elteltével szőrbenövéseim lettek az érzékenyebb területeken. Ezek egy része eltávolítható csipesszel, de más pöttyöknél még csak azt sem látom, hogy ott lenne a szőrszál. Minden alkalommal más-más eszköz segítségével megakadályozni... bőrradír, krémek, stb. De, semmi. Érzékeny bőröm van, de tartós szőrtelenítésre vágyom, piros pöttyök nélkül. Mit tegyek?2015. ápr. 6. 13:48
1/2 anonim válasza:
Ez ellen nem igazán lehet tenni,nekem is ez volt szntem rohadtul nem éri meg gyantáztatni amennyi pénzt költesz rá 1-2 év alatt összejön egy lézeres kezelés vagy ipl ára,és az ugyebár mennyország ez mellett.Nem akarlak befolyasolni vagy valami ez csak az en szemelyes tapasztalatom.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, jó ötletnek tartom a lézeres szőrtelenítést is, de nem tudom, hogy hatásos lenne-e.
2015. ápr. 6. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!