A dauer mennyi ideig marad bent a hajban?
Egy év? o.O
Anyukámnak fiatalabb korában volt dauerja, kb. hátközépig ért a egyenesen, és azt bedaueroltatta olyan "bongyi" stílusúra (meg ami a '80-as években volt a disco-divat :D ). Olyan volt neki és kb. egy/másfél hónap után csaknem teljesen kijött belőle a göndörség. Ez hogy van akkor? Vagy az más fajta dauer volt?
1. vagyok.
Olvasd el ezt: [link]
Annyit még hozzátennék, hogy anyukád dauerja óta biztosan fejlődött a fodrász szakma, lehet, hogy tartósabb megoldások is születtek azóta. Azonban a tartósság rengeteg mindentől függ, pl. milyen állapotban van a hajad daueroláskor, utána megfelelően kezeled-e, milyen a hajtípusod és még vagy ezer dologtól. Ezért nem lehet objektíven egy időtartamot meghatározni. Ezeket a fodrászoddal vitasd meg.
Persze, benne maradhat a hajadban egy évig a dauer (szerintem az teljesen sosem kopik ki), de közben lesz egy szép kis lenövésed. :)
Hú, köszönöm! Nagyon sokat segítettél!:)
Szerintem én gyakran újradaueroltatnám, szóval annyira nem lenne nagy baj a lenövés. Meg nekem nagyon lassan nő a hajam:/
Te olyan sok mindent tudsz a dauerról (meg már tapasztalatod is van benne), szóval nem bánnád, ha esetleg lenne kérdésem, akkor privátban megírnám? (mondjuk most nincs, de ha esetleg lenne :) )
1. vagyok.
Persze, írhatsz nyugodtan, és segítek, ha tudok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!