Néhány kérdés az élesztőről?
Tehát. Élesztő, pattanások megelőzésére.
-Mennyit kell belőle enni egy nap?
-Egyáltalán naponta kell enni?
-Van valamilyen mellékhatása, vagy teljesen ártalmatlan, mint pl a víz?
-Igaz az, hogy az elején még több pattanásom lesz tőle?
-Mitesszerek ellen is segít?
-A hátról is eltünteti a pattanásokat?
-Mi a hatásmechanizmusa, miért működik?
-Élesztőtabletta, vagy valami hasonló a neve, arról mik a tapasztalatok, miben más?
Kb ennyi minden érdekel, ha valaki tudja valamelyikre a választ, vagy van tapasztalata, írja le nyugodtan. Nem mondhatnám, hogy pattanásos vagyok, de néha van egy-kettő ami zavar. Nem tudom, megéri-e szednem.
Szia!
Én naponta eszek egy vékony csík élesztőt (kb.3 babszemnyi), de csak most kezdtem el a héten. Nagyon rossz, az tény, mondjuk van aki szereti az ízét:p Nekem spec. mindig oda kell készítsek előre egy kis szelet csokit vagy valamit hogy elvegye az ízét mert máskülönben visszajönne:p Aztán én még pakolás formályában is használom, ezt hetente 1x. Pakolás előtt kamilla teával gőzölgök, hogy kitáguljanak a pólusok, és az is nagyon jó hatással van a bőrre, fertőtlenít, stb. Egy élesztőt tejjel felkeversz, azt felkened a bőrödre, hagyod rajta kb fél órát, aztán ledörzsölöd, lemosod. Kicsit piros lesz alatt a bőr, de elmúlik, és jó puha lesz:)
Úgy tudom, (itt is sok helyen olvastam) hogy nem ártalmas mert vitaminokat tartalmaz, csak módjával kell fogyasztani (ha sokat eszel, felpuffaszt:p)
Több pattanás? Én eddig nem vettem észre, de remélem nem!:p
Az élesztő nagyon jó pattanásra (leszárítja), és a zsíros bőrre (az arcpakolás). Tablettában én még nem próbáltam, de sokan arra esküsznek. Szerintem az annyival jobb, hogy nem érzed úgy az ízét, és nem vagy rosszul tőle, esetleg:p Ennyi jutott eszembe, remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!