Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Néhány kérdés az élesztőről?

Néhány kérdés az élesztőről?

Figyelt kérdés

Tehát. Élesztő, pattanások megelőzésére.

-Mennyit kell belőle enni egy nap?

-Egyáltalán naponta kell enni?

-Van valamilyen mellékhatása, vagy teljesen ártalmatlan, mint pl a víz?

-Igaz az, hogy az elején még több pattanásom lesz tőle?

-Mitesszerek ellen is segít?

-A hátról is eltünteti a pattanásokat?

-Mi a hatásmechanizmusa, miért működik?

-Élesztőtabletta, vagy valami hasonló a neve, arról mik a tapasztalatok, miben más?

Kb ennyi minden érdekel, ha valaki tudja valamelyikre a választ, vagy van tapasztalata, írja le nyugodtan. Nem mondhatnám, hogy pattanásos vagyok, de néha van egy-kettő ami zavar. Nem tudom, megéri-e szednem.

2010. febr. 18. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az élesztőben nagyon sok B vitamin van, azt tudom hogy ha pattanást kensz be élesztővel az szárító hatású. Ha fogyasztani akarod napi egy mogyorónyit szoktak belőle enni.
2010. febr. 18. 19:54
 2/3 anonim válasza:
szija enis elesztot hasznalok a pattanasaimra,de en nem fogyasztom csakh a boromre kenve hasznalom! vagy egy nagyon keves (epp hogy csakh el lehessen keverni) kamilla teaval, (a maradek kamillateaval utana tonik szeruen atmosom az arcom), vagy 1 keves tejfollel keverem ossze,megnyugtassa a bort...artani pedig nem art! en mondom,fogyasztani meg nem probaltam az elesztot de hallottam h az jot tesz elvileg a pattanasok ellen...
2010. febr. 19. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én naponta eszek egy vékony csík élesztőt (kb.3 babszemnyi), de csak most kezdtem el a héten. Nagyon rossz, az tény, mondjuk van aki szereti az ízét:p Nekem spec. mindig oda kell készítsek előre egy kis szelet csokit vagy valamit hogy elvegye az ízét mert máskülönben visszajönne:p Aztán én még pakolás formályában is használom, ezt hetente 1x. Pakolás előtt kamilla teával gőzölgök, hogy kitáguljanak a pólusok, és az is nagyon jó hatással van a bőrre, fertőtlenít, stb. Egy élesztőt tejjel felkeversz, azt felkened a bőrödre, hagyod rajta kb fél órát, aztán ledörzsölöd, lemosod. Kicsit piros lesz alatt a bőr, de elmúlik, és jó puha lesz:)

Úgy tudom, (itt is sok helyen olvastam) hogy nem ártalmas mert vitaminokat tartalmaz, csak módjával kell fogyasztani (ha sokat eszel, felpuffaszt:p)

Több pattanás? Én eddig nem vettem észre, de remélem nem!:p

Az élesztő nagyon jó pattanásra (leszárítja), és a zsíros bőrre (az arcpakolás). Tablettában én még nem próbáltam, de sokan arra esküsznek. Szerintem az annyival jobb, hogy nem érzed úgy az ízét, és nem vagy rosszul tőle, esetleg:p Ennyi jutott eszembe, remélem segítettem:)

2010. febr. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!