Foltokban hullik a hajam. Mit tegyek?
Most 1 hónapja hullik drasztikusan foltokban az egész fejemen.Ez 2 évenként előjön.( 6 éve jelentkezett először ez a tünet, és akkor is : vérképem és a pajzsmirigyem meg a panorámaröngenem rendben volt, akkor csak ezeket vizsgálták meg,de akkor nem hullott ki ennyire sok hajam.)
Most voltam már bőrgyógyásznál,allergia vizsgálaton, vérvételen, nőgyógyászaton ,pajzsmirigy és hasi ultrahangon, góckezelésen (fogakban- panorámaröntgenem is volt). Esetleg valaki tud segíteni, hogy hová tudok még elmenni? Teljesen pánikba vagyok esve.
Mondjuk nyugtat az a tudoat, hogy eddig mindig viszanőtt, cask félek , hogy most már az összes hajam ki fog hullani!! Amúgy a bőröm felületét rendszeresen, háziorvos által felírt Elocom oldattal kenem, amióta elkezdett újra kihullani.
Hülyén fog hangzani de nekem tengerimalackám va és neki van ilyen betesége! Gyenge az immunrendszere és bakteriális fertőzése van.
A gomba is lehet ok, ahogy az első írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!