Hajvilágosítás?

Figyelt kérdés
A célom világos karamellbarna/szőke, vagy természetes szőke. A hajam volt már szőke, barna és fekete is, majd használtam egy hajradírt, amivel vörösesbarna színt kaptam (eredeti sötétszőke), majd rámentem egy sötétszőke hajszínezővel, és ugyanolyan sötét lett, mint azelőtt (sötétbarna, vörös beütéssel). Ha rámennék pl. egy Schwarzkopf hajvilágosítóval, és sárga vagy narancs színű hajam lenne tőle, milyen szőkével kéne rámenjek, hogy ne legyek zöld meg ilyesmi?
2015. ápr. 1. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
csináltasd inkabb fodrasszal
2015. ápr. 2. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezzel az a gond hogy otthon nincs mindenféle festéked gondolom, márpedig a szőkítés utáni narancsos/sárgás hajhoz kell kikeverni a megfelelő festéket majd. Szőkéhez adva lila vagy kék mixtont, hogy mennyit az a hajszínedtől függ majd... ezt fodrász könnyedén megcsinálja ha ért hozzá. De magadnak nem hiszem hogy meg tudnád oldani, mivel nem fodrásznak tanultál ha jól gondolom.
2015. ápr. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!