Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire hisztek abban ha...

Mennyire hisztek abban ha vkinek megvan akkor nem fogja be a haját a festék?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Befogja, csak éppen nem olyan lesz a színe mint alap esetben. Sajnos nálam volt már rá példa. Szőke hajfesték, ami nálam sosem volt sárgás és egyszer úgy mentem a fodrászhoz, hogy épp megvolt, hát totál okkersárga színe lett! Első kérdése az volt a fodrásznak, hogy "nem menstruálsz véletlenül?" És tuti nem a fodrász cseszte el, mert tényleg nagyon ügyes csaj, ahol régen dolgoztam, ott szinte mindenkinek ő csinálta a frizkóját, soha nem rontott el még hajat.
2010. febr. 18. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek benne, hétfőn voltam fodrásznál, megvolt, és kiszívta rendesen a hajamat. A végén kérdeztem meg a fodrászomat,h mi a véleménye, azt mondta h aki hisz benne annak tuti nem fogja be rendesen/szívja ki.

Pedig alapbol sötétbarna a hajam,és szőke melírok lettek benne és tényleg szépen kiszívta.

2010. febr. 18. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerencséd volt :) ,mert én is jártam már úgy mint az első válaszoló.
2010. febr. 18. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia, kérdező!

Erről nem tudok semmit, de meg tudnád mondani, hogy a sötétbarna hajadba mit használt a szőkítésre, apró melírt v. vastagot, illetve hány %-os peroxidot alkalmazott? Köszi.

2010. febr. 18. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Aprómelírt, foggalmam sincs milyen festék, hány %...
2010. febr. 18. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem hiszek benne, lehet azért, mert nekem jól sült el? :D

Piros festéket vettem, és féltem, hogy sötét árnyalata lesz, és nem az a jó piros...... megvolt, amikor csináltuk, és hát pont az az élénk piros lett a hajam(mert általában sosem olyan a hajadon a festék, mint a csomagoláson mosolygó hölgy haján... XD).

2010. febr. 19. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ezzel nem szoktam foglalkozni, szerintem nem befolyásolja. És a hit sem, csak a jó arányok. A haj egy élettelen dolog, nincs anyagcseréje, tehát nem áll kapcsolatban a tested többi részével, a hajfesték pedig vegyszer. Ez csak a kémián múlik.

Esetleg azt el tudom képzelni, hogy a tövénél másféle zsír termelődik olyankor és ott talán befolyásolhatja...

2010. febr. 20. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy nem is tudtam, amikor festettem a hajam, volt hogy menstruáltam, és mindig ugyanúgy sikerült. Magamnak festettem mindig, közép-barnáról vörösre, és sosem volt különbség az eredményben. Úgyhogy nem hiszek az ilyesmiben. A hajam a menstruációtól nem változik meg.
2010. febr. 25. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!