Mennyire hisztek abban ha vkinek megvan akkor nem fogja be a haját a festék?
Én nem hiszek benne, hétfőn voltam fodrásznál, megvolt, és kiszívta rendesen a hajamat. A végén kérdeztem meg a fodrászomat,h mi a véleménye, azt mondta h aki hisz benne annak tuti nem fogja be rendesen/szívja ki.
Pedig alapbol sötétbarna a hajam,és szőke melírok lettek benne és tényleg szépen kiszívta.
Szia, kérdező!
Erről nem tudok semmit, de meg tudnád mondani, hogy a sötétbarna hajadba mit használt a szőkítésre, apró melírt v. vastagot, illetve hány %-os peroxidot alkalmazott? Köszi.
Én személy szerint nem hiszek benne, lehet azért, mert nekem jól sült el? :D
Piros festéket vettem, és féltem, hogy sötét árnyalata lesz, és nem az a jó piros...... megvolt, amikor csináltuk, és hát pont az az élénk piros lett a hajam(mert általában sosem olyan a hajadon a festék, mint a csomagoláson mosolygó hölgy haján... XD).
Én ezzel nem szoktam foglalkozni, szerintem nem befolyásolja. És a hit sem, csak a jó arányok. A haj egy élettelen dolog, nincs anyagcseréje, tehát nem áll kapcsolatban a tested többi részével, a hajfesték pedig vegyszer. Ez csak a kémián múlik.
Esetleg azt el tudom képzelni, hogy a tövénél másféle zsír termelődik olyankor és ott talán befolyásolhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!