Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Mit tehetek? (Lent)

Segítség! Mit tehetek? (Lent)

Figyelt kérdés

13 eves lany vagyok.nagyon koran elkezdett noni a mellem kb.2.-3.-os koromban.már vagy egy éve azt hittem,hogy abbamarad,mert mindig is sokkal fejlettebb voltam kortársaimnál.(most is általában minimum 15-nek nézni,úgy hogy nem sminkelem magam még csak spirált sem használok) mára a D kosaras melltartó is elég kicsi.

A probléma ezzel,hogy striás a mellem eléggé..Undorodom magamtól emiatt is.(Anyunak is striás a melle,nem tudom ezt lehet-e örökölni) egyszerűen nem tudom mit csináljak hiszen ez ellen nem nagyon tudok tenni semmit,mert szerintem attól lesz ilyen,mert gyorsan nő és a bőröm nem bírja.A legtöbb stria már fehér(tudom ez ellen nem lehet már mit tenni) de valami tanácsot szeretnék kérni..*KANOS KÉPKÉREGETŐS NORMÁLATLAN VÁLASZOKAT NEM KÉREK,NEM FOGOK KÉPET KÜLDENI*

2015. márc. 31. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Testápoló segíthet rajta. Legalábbis amikor anyum terhes volt velem, akkor testápolóval kente, neki segített. Egy próbát megér.
2015. márc. 31. 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:
argán olajat kipróbálhatod esetleg rá
2015. ápr. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!