Segítség! Mit tehetek? (Lent)
13 eves lany vagyok.nagyon koran elkezdett noni a mellem kb.2.-3.-os koromban.már vagy egy éve azt hittem,hogy abbamarad,mert mindig is sokkal fejlettebb voltam kortársaimnál.(most is általában minimum 15-nek nézni,úgy hogy nem sminkelem magam még csak spirált sem használok) mára a D kosaras melltartó is elég kicsi.
A probléma ezzel,hogy striás a mellem eléggé..Undorodom magamtól emiatt is.(Anyunak is striás a melle,nem tudom ezt lehet-e örökölni) egyszerűen nem tudom mit csináljak hiszen ez ellen nem nagyon tudok tenni semmit,mert szerintem attól lesz ilyen,mert gyorsan nő és a bőröm nem bírja.A legtöbb stria már fehér(tudom ez ellen nem lehet már mit tenni) de valami tanácsot szeretnék kérni..*KANOS KÉPKÉREGETŐS NORMÁLATLAN VÁLASZOKAT NEM KÉREK,NEM FOGOK KÉPET KÜLDENI*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!