Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Felnőtt koromban is szeplos...

Felnőtt koromban is szeplos leszek?

Figyelt kérdés
Most 15 eves vagyok es par eve kzdtem el latni az arcomon szeploket(csak keves van rajta + tavolrol nem is latszik, sot kozelrol is csak akkor ha nagyon jol megnezzuk). Telen egyaltalan nem latszik, nyaron viszont picit igen. Szerintetek a nap miatt? Ha gyakran napozok, akkor egyre jobban fog latszani? Es ez csak kamaszkorban lesz? Gondolom, hogy a szeplos emberek orokre olyanok lesznek, de en vegulis nem vagyok az, csak egy par van az arcomon. Na szoval ez orokee rajtam marad es szerintetek gyarapodhat?

2015. márc. 29. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A nap hozza elő, ha használsz fényvédőt mindig amikor utcán jársz vagy napozol akkor nem lesznek szeplőid. Én gyerekkoromtól voltam tele velük, sötétek voltak, de fényvédőztem évekig és már nekem is alig látszik belőle valami. Szóval a szeplő el tud tűnni ha nem éri UV a bőröd.
2015. márc. 29. 18:20
 2/3 anonim válasza:
Kiskoromban nekem a kezemen vállamon is voltak, de akkor fehérebb bőrű is voltam, vörös hajú. Most már barna a hajam, szeplőknek a fele sincs már meg, ami van az is alig látszik, mert már nem olyan fehér a bőröm. Az arcomról is szinte teljesen eltűnt az összes, még ha napra megyek akkor se jön elő annyira mint régen. Amúgy én nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy, de eddig minden csaj imádta rajtam. Fiúként mondhatom, hogy a lányokon is tetszik, természetesen nem a nagyon durva akinek még a füle is szeplős, de ami rajtad van az pont olyannak hangzik ami miatt nem hogy aggódni kéne, sőt.
2015. márc. 30. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valszokat:) amugy lany vagyok:D
2015. márc. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!