Ismered a Nivea Visage Young-be beautiful színezett hidratáló krémet? Tudnál segíteni?
Anyukámtól kaptam és nagyon nem tudom hogy hogyan kéne használni mármint hogy:1.Ez most az alapozót helyettesíti?
2.Milyen napszakban kell felkenni?
3.Mennyit kell felrakni és milyen óvatosan? 4.Úgy kell kenni mint egy alapozót vagy mint egy normál krémet?
Ezekre mindenképpen kiváncsi lennék de más is érdekelne vele kapcsoltaban ha van valami fontos.Köszönöm előre is a válaszokat.
nekem van, de sztem nemjó, mivel csak egy színben van ugye, és az neméppen az én bőrszínem volt.
úgykell használni, mint egy sima krémet. egyszerűen csak bekened vele az arcod, de figyelj h egyenletes legyen.
és lehetőleg természetes fényben nézzed, mert csalóka, tükörben tökjónak tűnik, de természetes fénynél borzasztó, olyan mintha koszos lenne az arcod.
h mennyit kell felrakni, ezt neked kell kitapasztalnod. a túl kevés nemjó, mert akkor nemfedi be az egész arcod és foltos leszel, a túl sok sem jó, mert maszkhatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!