Emberek, itt van valakinek Tangle Teezer hajkeféje?
Ismerősömnek van, de kipróbáltam.
Alapjáraton jó, de nem ér annyit, amennyi. Igaz, nem tépi a hajat, és tök jól ki lehet fésülni a gubancokat, de véleményem szerint vannak ennél jobbak is... :D
Én csakis ajánlani tudom. az én hajammal csodákat tett, mert borzasztó kócok gubancok voltak eddig benne, és elég hosszú is a hajam.
Nem fájdalmas, nem tépi a hajam, és sokkal kevesebb hajszálat szed ki, nekem kb negyedannyit mint ezelőtt. De máshogy kell bánni vele, meg kell szokni, de nekem tényleg nagyon nagyon bejött.
Én csakis ajánlani tudom. az én hajammal csodákat tett, mert borzasztó kócok gubancok voltak eddig benne, és elég hosszú is a hajam.
Nem fájdalmas, nem tépi a hajam, és sokkal kevesebb hajszálat szed ki, nekem kb negyedannyit mint ezelőtt. De máshogy kell bánni vele, meg kell szokni, de nekem tényleg nagyon nagyon bejött.
én ezt tudom 2500 Ft
de gondolom vannak utánzatok is sokkal olcsóbban
Nekem is van, és én nem találom drágának. Egy professzionális hajkefe több ezer forint, ahhoz képest ez nem drága egyáltalán.
Olcsó kefékkel, fésűkkel csak tönkreteszik az emberek a hajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!