Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a narancsbor ellen?

Mit tegyek a narancsbor ellen?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es vannak a combjaimon olyan feher kis erek....meg narancsborom is van..valami itthoni praktikat?tippet?
2010. febr. 17. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Én meg masszőr vagyok. A "kis fehér erek" striák, a növekedésből adódó csíkok. Ezekkel sajnos lényegében semmit nem lehet csinálni. Nagyon nagy nekidurálással talán tud enyhíteni rajtuk a kozmetikus, de eltűnni nem fognak.

A narancsbőr elleni kúra több részből áll, és ezek együttesen fejtik ki a hatásukat:

- mozgás, mozgás...

- sok-sok folyadék fogyasztása (minimum 2-3 liter naponta)

- étrendi változtatás, savasító dolgok elhagyása

- a dohányzás elhagyása

- cellulitmasszázs (na itt jövök én :-))

Hogy látszik a narancsbőr? Állva látod? Vagy csak fekve? Vagy csak akkor, ha összefogod a bőrt a kezeddel?

2010. febr. 17. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
hat ha oszefogom a borom..akkor..
2010. febr. 19. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Ez jó hír, mert azt jelenti, hogy ha most elkezdesz foglalkozni vele, akkor még jó eséllyel el lehet tüntetni, mert ez az ún. első fokozatú narancsbőr, tehát időben kérdeztél. Sportolsz valamit? Dohányzol?
2010. febr. 20. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:

én egy 15 éves lány vagyok, de nekem a fenekem iszonyú narancsbőrös :( (egyébként szép fenekem lenne :D )

sajnos már állva is látszik :(

2010. márc. 28. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor neked is ugyanezeket tudom mondani, mint a kérdezőnek. :-) Ha tudok segíteni, keress meg privátban, megbeszéljük a részleteket.
2010. márc. 28. 19:20
 6/7 anonim válasza:
nekem is pont ugyanez a problémám :( a fenekem narancsbőrös (egy 15 éves lány)
2010. júl. 19. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, gyűjthetjük éppen, hogy kinek van még ugyanilyen problémája, de ha a megoldás érdekel, akkor a fenti válaszok vonatkoznak terád is. :-)
2010. júl. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!