Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A White Hair szalonban egy...

Bebe1997 kérdése:

A White Hair szalonban egy hosszú haj festes 20000 ft, szerintetek az ar tartalmazza a haj leszivasat is?

Figyelt kérdés
Jovo heten megyek de elfelejtettem rakerdezni az ar tartalmara bejelentkezeskor. Szerintetek ez hogy mukodik?
2015. márc. 26. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
gratulálok, te is bedőltél ennek a túl hypeolt, agyon reklámozott ócska szalonnak. mondanod kellett volna, hogy le is kell szívatni, ugyanis az időben is sokkal több. és gondolhatod, ha egy sz**r festésért, amit más igényes fodrász szalonokban már 6-7 ezer forintért is megcsinálnak, akkor a szívatás is plusz pénz... de ha a szüleid 17 évesen kipengetnek egy hajfestésre 20 rugót, akkor gondolom 10-20 pluszba a leszívásért mit sem számít...
2015. márc. 26. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Azigen, ott aztán van bevétel.
2015. márc. 26. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajat magam dolgoztam meg a penzert, de ettol fuggetlenul koszonom a kioktato valaszt 😘
2015. márc. 26. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Lol, ahhoz képest hogy otthon 1000 ft-ból lehet hajat festeni... szerintem az tényleg egy idióta aki szalonban fizet 20ezret. Bocsánat, de nem látom értelmét. Ott sem lesz másabb mint otthon. A leszívatásért meg külön kell fizetni, mivel az nem festés hanem színtelenítés.
2015. márc. 26. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
A sok irigykedő, féltékenykedő és rosszindulatú válaszadón látszik, hogy igazából nincsenek is tisztában az árlistával. 25 ezerben benne van a teljes hajszín világosítás vágással és formázással együtt. Mellesleg honnan tudjátok, hogy a kérdező mennyit áldozott fel ezért? Azért, mert a ti fizetésetekből nem engedhetitek ezt meg magatoknak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy apuci pénzén megy. Megsúgom, egy állattartás is kerülhet egy hónapban simán 20ezerbe. Még mindig jobb, ha a haja ápolására szán ennyit, van, aki dohányra költ...
2015. ápr. 28. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Ja és mellesleg: az 1000 ft-os dobozos "hajfesték" pont olyan, mintha kidobnád a pénzt az ablakon. Az igazából csak színező, teljesen más összetételű, mint a fodrászatokban, és kb. 2 hét alatt lekopik. Az is ritka, hogy olyan színt érsz el vele, ami a képen van. Ellenben egy jó fodrászatban amit kérsz, olyat kapsz, mert értenek hozzá (egyénileg keverik ki a színedet). És az sem mindegy, milyen festéket használnak. Én legalábbis az az igényesebb nő vagyok, aki nem szeretné, hogy festés után tönkremenjen a haja (jártam így már egy általatok "ugyanolyannak" tartott fodrászatban. Letörött a hajam az ott használt festéktől.)

Egyébként végül mennyibe került? Milyen lett a hajad? :)

2015. ápr. 28. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem kerül tudtommal plusz pénzbe, és a vágás is benne van az árban.

A kötekedőktől pedig kíváncsian várom, hogy otthon hogyan festenek maguknak copacabanat az 1000 forintos festékkel, ami nem úgy néz ki, mintha lehányták volna?

Ott igenis nagyon szépen és profin dolgoznak, nem is fogok máshova menni, ha melírt szeretnék.

2016. jún. 1. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos a laikus embereknek fogalmuk sincs, miért fizet többet egy prestige szalonban, mint egy sima fodrászatban. Illetve, hogy az otthoni hajfetés közel sem az a kategória amit egy szalonban kapsz.

Jobb szalonokban ahol jobb hajfestékkel festenek, egy doboz hajfesték kb. 3000-3500 ft. Erre még rá jön az áfa, haszon, munkadíj. Így már 11-12 ezer ftnál tartunk egy sima tőfestésnél. 20000 ftért teljes festés, vágás szárítás teljesen korrekt ár egy olyan szalontól ami minőségi termékeket használ és a szaktudás is meg van.

Üdv,

Egy fodrász

2017. aug. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!