Minimum hány centis hajat lehet már összefogni?
növesztem a hajamat és hát enyhén szólva a pofámba lóg, rettenetesen hülyén néz ki, nem beszélve arról, hogy idegesít és zavar. Meddíg kell még növesztenem hogy hátul rendesen össze tudjam fogni? /fiú/
kösz!
Ahhoz, hogy a tarkódon tudd összefogni, kb 25cm-es kell, hogy legyen elöl, hátul elég a rövidebb. Ha feljebb fogod össze, akkor ahány centivel feljebb akarod összefogni, annyival rövidebb kell, hogy legyen.
Amúgy lemérheted, a centi eleját a homlokodhoz rakod, oda, ahonnan a haj nőni kezd, és addig húzod, amíg el nem éred azt a pontot, ahol össze akarod fogni.
De ez a kérdés tényleg komoly?
Szia!
En is novesztem, egesz rovidrol (kb 2 centi :D). Hatul felul mar vannak kb 10 centis tincsek, de mivel alul meg eleg rovidek, nem igazan lehet osszefogni. Vagyis osszelehet, de nagyon hulyen nez ki, mer sok log ki alol. Szal sztem az a lenyeg, h hatul, alul milyen hosszuak a tincsek, ott kell sztem vagy 5-6 centi. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!