Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros korpa elleni készítmények?

Zsíros korpa elleni készítmények?

Figyelt kérdés

Nem külön zsíros hajra és korpára keresem, hanem konkrétan a fenn említett "betegségre". A samponváltás nem megoldás, egy készítményt ugyan most használok, amit hajmosás után a fejbőrbe kell masszírozni, majd kimosni, de csak elnyomja a viszketést, ha a használatát abbahagyom, megint nagyon vakarózhatnékom van.

Akinek volt már ilyenje, hogy küzdötte le?

2010. febr. 17. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Fodrászként sok ilyennel találkozom.

Örülök hogy rájöttél nem sima korpáról van szó ami hullik, hanem ez egy bakteriális fertőzés, amit bárhol elkaphat az ember.

Én mindíg azt javaslom(ami már sokaknak bevált):

a csalán sampon, bojtorján sampon.

Sokat segíthetsz még azzal is ha a hajad nem szoros hajgumival fogod össze, és a sampont mindig hígítod.

2010. febr. 17. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Az elmulasztja? Már hónapok óta gondom van ezzel, először ajánlásra a Schiuma lavante-t használtam, és a tüneteket úgy éreztem visszaszorította. De ahogy abbahagytam (akkor használtam a bojtorján sampont) újra nagyon viszketni kezdett a fejem, és vissza kellett térnem rá. Most is használom, de szerintem picit sokba kerül ahhoz, hogy minden hajmosás után használjam. Na majd újra megpróbálkozom a bojtorján samponnal. Köszi.
2010. febr. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!