Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfelvarrás vélemény?

Hajfelvarrás vélemény?

Figyelt kérdés
Levágtam a hajam de megbántam hogy felül is levágtam ott meg kellett volna hagynom.Csak felül akarok hosszút,de fél évet nem akarok megint várni.Aki tud infót adni hajfelvarásról azt megköszönném.(fiú vagyok)?

2015. márc. 24. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy, hagyd. neharagudj, de szerintem elég ciki lenne. várd meg, amíg megnő, nem olyan sok idő az :) addig is barátkozz az új frizkóddal :)
2015. márc. 24. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mért lenne ciki ha nem látszódik hogy varrott haj.Ha gyűrűs technikával csináltattom akkor látszana némelyest de hőillesztéssel nem habár hajvasalás tönkre teheti.Rocker stílust szeretem azért akarok ilyet mármint hosszú hajat.És megint fél-1 évet várni nem szeretnék...
2015. márc. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!