Ha a szőkésbarna hajamat befestem szőkére nem lesz csibe sárga színű?
Figyelt kérdés
Sziasztok szőkés barna hajam van amit szeretnék teljes szőkére váltani mégpedig ilyen szőkére: [link]
Értitek a tipikus elég világos szőke :) nekem ilyen színű a hajam(saját kép): [link]
Töredezetséget léccives ne nézzétek most szeretnék fodrászhoz menni vágatni és befesteni csak félek hogy nem fogná be a hajfesték és csibesárga lenne esetleg valami nagyon undorító színű sárga. Szerintetek? Ha kell még linkelek képet a hajamról :)
2015. márc. 24. 13:59
1/5 anonim válasza:
A szín a hajfestéktől fajtájától és minőségétől függ. Ha meg csibesárga lesz, akkor majd egy hónap múlva kipróbálsz egy másikfajta hajfestéket. A puding próbája az evés. Próbálj ki egy hajfestéket, és meglátod, milyen eredményt kapsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert nem szeretnék olyan hajat mert nagyon rosszul álna az nekem tisztába vagyok vele és ezért nem akarom :/
2015. márc. 24. 17:19
3/5 anonim válasza:
A fodrász tudni fogja, mivel éri el a kívánt hajszínt. Függ attól is, milyen anyagokkal dolgozik. Van olyan speciális szőke, ami képes 4-5 árnyalatot világosítani a hajon, de ha ez nem lesz elég, akkor kénytelen lesz előszőkíteni és utána színezni (ez utóbbi a jobb megoldás, mert tuti, hogy nem lesz sárga).
4/5 A kérdező kommentje:
szóval a fodrász akkor tudja és ha túl sötét a hajam a festékhez akkor leszivatja és úgy festi be?:) (UI: A hajfestéket nekünk kell megvenni? vagy a fodrásznál a szinek közül választani?)
2015. márc. 24. 20:37
5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom, milyen fodrász az, akinek nincs hajfestéke... Nem mennék ilyenhez.
A festés (is) úgy történik, hogy előtte jól átbeszéli a vendég és fodrász, mi történjen a hajjal, a szakember eldönti, mivel és hogyan fogja ezt megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!