Szerintetek melyik haj illene hozzám?
Egyedül a 3. a jó. Azon nagyon civilizált, kifinomult, értelmes kinézeted van. Először el sem akartam hinni, hogy az 1. és a 3. képen lévő srác ugyanaz, mint ami a többi képen látható. Sokáig elnézegettem a képeket, míg realizálódott bennem, hogy tényleg ugyanaz.
A többi képen borzadály a kinézeted. Még az 1-es elmegy, de azt a kis felálló hajat akkor is le kéne vágni, ha végül azt a külsőt választod.
De én a 3-ast ajánlom mindenképp. Bajusz-szakáll kombinációt illetően is az a legjobb, az 1. képen szomorú kinézetet ad a bajszodtól lefelé irányuló arcszőrzet.
Tehát csakis a 3-as! Ezen mindenféle szempontból jól nézel ki.
A 4-es a legdurvább. Azon olyan ronda vagy, mint Antonio Banderas. Erőszakos, durva, börtönös kinézetet ad. Olyan cigós, huligán, sutyerák stílus a többi is.
a 3-as az egyetlen ami nem tetszik!
Mindig is utáltam a rövid hajat!
Most olyan mint a 2-es volt régen!
De mivel az 1-esre lett levágva ezért kleopátrának látszik! Fel se mertem tölteni!
Az egyes készült 2013 juniusában azóta növesztem!
A 6-os paróka még mindig megvan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!