Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek melyik haj illene...

Szerintetek melyik haj illene hozzám?

Figyelt kérdés

[link]

A képeken én vagyok látható!

Már elég hosszú és vágatnám ha az a nyerő!

2015. márc. 24. 00:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3
2015. márc. 24. 00:27
 2/13 A jó Solonius válasza:
6 - Peter Steele
2015. márc. 24. 01:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyedül a 3. a jó. Azon nagyon civilizált, kifinomult, értelmes kinézeted van. Először el sem akartam hinni, hogy az 1. és a 3. képen lévő srác ugyanaz, mint ami a többi képen látható. Sokáig elnézegettem a képeket, míg realizálódott bennem, hogy tényleg ugyanaz.

A többi képen borzadály a kinézeted. Még az 1-es elmegy, de azt a kis felálló hajat akkor is le kéne vágni, ha végül azt a külsőt választod.

De én a 3-ast ajánlom mindenképp. Bajusz-szakáll kombinációt illetően is az a legjobb, az 1. képen szomorú kinézetet ad a bajszodtól lefelé irányuló arcszőrzet.

Tehát csakis a 3-as! Ezen mindenféle szempontból jól nézel ki.

A 4-es a legdurvább. Azon olyan ronda vagy, mint Antonio Banderas. Erőszakos, durva, börtönös kinézetet ad. Olyan cigós, huligán, sutyerák stílus a többi is.

2015. márc. 24. 01:40
 4/13 anonim ***** válasza:
akatsuki köpeny :O
2015. márc. 24. 01:53
 5/13 anonim ***** válasza:
6. Vagy talán az 5, bár az sajnos nem látszik jól. Köpeny :)
2015. márc. 24. 03:06
 6/13 anonim ***** válasza:
6
2015. márc. 24. 07:25
 7/13 A kérdező kommentje:

a 3-as az egyetlen ami nem tetszik!

Mindig is utáltam a rövid hajat!

Most olyan mint a 2-es volt régen!

De mivel az 1-esre lett levágva ezért kleopátrának látszik! Fel se mertem tölteni!

Az egyes készült 2013 juniusában azóta növesztem!

A 6-os paróka még mindig megvan! :)

2015. márc. 24. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor válaszd a 7-est, a 3-as arcszőrzetével. Ne hagyd csupaszon az arcod, mert valahogy nem az igazi úgy.
2015. márc. 25. 01:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Szemüveget illetően is a 3-as a legjobb.
2015. márc. 25. 01:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Igazán egyik sem tetszik..valami félhosszú kéne szerintem, mint a 2-es, csak ne legyen így előre nyalva.
2015. márc. 25. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!