Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El tünnek a striák? Többi lent.

El tünnek a striák? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom hogy tinikorban is kijönnek gyors növès,hìzàs/fogyàs miatt,de sehol nem emlíltik meg hogy azok el tűnnek e majd.Nekem is van nagyon zavaró,most fogyni szeretnèk de akkor majd eltűnnek?Kenem magam krèmmel is kifejezetten striàra..van esèly hogy eltüjőn vagy elhalvànyuljon?Mèg ötletek ha van szivesen vàrom őket! :)

#bőr #stria #àpolás
2015. márc. 23. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha nem fog eltűnni, csak halványodik, gyöngyház színű lesz. Hiába kened, az sem fogja eltűntetni. Olvass inkább annak utána, hogy mi is tulajdonképpen. Ha ez megvan, akkor meg fogod érteni, miért nem lehet eltűntetni.
2015. márc. 23. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt és ha szoliznék? Nem làtszanànak annyira?Amúgyis hófehèr bőröm van...
2015. márc. 23. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Kötõszöveti gyengeség. SOHA nem tūnik el, max csak halványodik. Nekem olyan 10 év kellett(nem elírás), hogy a sötétlila csíkok világosak legyenek! De attól ott van és látszik! Sajna ez van.
2015. márc. 23. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Soha nem fog eltűnni, csak kihalványodni, és az is csak évek alatt.

A szolizással semmit nem érsz, mert csak még jobban kiemeled majd őket, a gyenge "repedések" máshogy barnulnak: vagy sehogy vagy ötször olyan gyorsan, mint a többi részed.

2015. márc. 23. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen szolizok és egyáltalán nem látszanak sőt nekem pozitív hatással volt rá a szoli!

Csak akkor látszanak ha széthúzom a bőrömet!

Gondolom ahány ember annyi stria!

2015. márc. 23. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem fog eltűnni. Ki fog fehéredni,de eltűnni nem fog. Sokaknak segít a szoli, de az sem tudja teljesen eltüntetni.
2015. márc. 24. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a vàlaszokat!Én annak is örülök kevésbé fog làtszani! :) Esetleg megelőzni hogy ne jelenjen meg több?Egészséges étkezés,viz,sporton kìvül?
2015. márc. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!