Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miteszereltávolítás ezzel a...

Miteszereltávolítás ezzel a házi módszerrel?

Figyelt kérdés

[link]

Citrom nem fog ártani?

Valaki kipróbálta már ezt a módszert?

2015. márc. 23. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Már miért ártana a citrom...

Egyébként elméletben ugyanúgy működik, mint egy mitesszer tapasz. Biztosan működik egy bizonyos fokig. Érdemes kipróbálni, de pár száz forintért lehet kapni több darabos tapaszt is.

2015. márc. 23. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

hasonlót próbáltam, de ez csak a kiálló mitesszereket tudja kiszedni, mint a mitesszer tapaszok. nekem nem állnak-dudoroknak ki, szóval semmit nem érnek az ilyenek. nekem a bha hámlasztás jött be mitesszerek ellen.

amúgy a citrommal vigyázz, nem tesz jót a bőrnek.

sütőpor+pici víz pár másodpercre megmikrózva, hogy géles állaga legyen, így ugyanilyen tapaszt lehet csinálni, és nem árt, mint a citrom

2015. márc. 23. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Tuti tipp: uborkalé+étkezési zselatin egy-egy kanál, 10mp-re mikróba, vársz picit és kened. Igaz picit húzza a bőröd mikor leveszed, de hatásos. Nekem rettenesen miteszeres az orrom :( És ezzel szoktam tudni korrigálni.Sk sikert!
2015. márc. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!