SOS! Borotvakiütések! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ahogy nől vissza a seméremszőrzetem,egyre jobban fáj,ki van pirosodva és apró pattanásszerű kiütések. :(
15L
2015. márc. 23. 19:37
1/2 anonim válasza:
Kenj rá neogranormont, és jól puhítsd fel a bőrt borotválkozás előtt, és mindenképp használj borotvakrémet vagy habot. Rendszeresen cseréld a borotvát, ha már elkopott.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen. Mint a kis pattanasok. Inkabb apro piros kinovesek, gumok. Elmentem noiorvoshoz, es kaptam egy olyan oldatot amivel be kellett kennem azokat.mert nem mulnak el maguktol.ez az oldat leszaritja, szinte leegeti.de vegkepp nem faj.hatasos.par nap alatt eltuntek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!